Sastāvdaļas
- 1 vidēja lieluma vista
- 150 g augu eļļas
- 1 sīpols
- 3 - 4 tomāti bez mizas
- 1 kg kartupeļu
- 1 glāze vīna
- sāls
- pētersīļu zaļumi
- pipari
- ķiploks
Pagatavošana
- Notīrītu sagrieztu vistu pārlej ar eļļu un sautē.
- Īsi pirms gatavības pieber sasmalcinātu sīpolu un apcep gaiši brūnu.
- Gatavo vistas gaļu izņem, bet pie sīpoliem pieliek sagrieztus tomātus un sasmalcinātu ķiploku, sāli, piparus un vīnu.
- Kad mērce mazliet sabiezē, to pārlej traukā sakārtotai vistai, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!