Vista majonēzē
Gaļas ēdienu receptes
Putnu gaļas ēdieni
cieti vārītas olas
citrons
konservēti sparģeļi
kornišoni
lauru lapa
pimenta graudiņi
piparagraudi
salātu majonēze
sāls
sīpols
vista
Foto: Vista majonēzē
Sastāvdaļas
- 1500 g vistas
- sāls
- 2 piparagraudi
- 2 pimenta graudiņi
- 1 lauru lapa
- 1 sīpols
- 1/2 citrona
- 250 g salātu majonēzes
- 4 kornišonus
- 2 cieti vārītas olas
- konservēti sparģeļi
Pagatavošana
- Vistu no iekšpuses un ārpuses nomazgā, liek sālsūdenī, pievieno piparus, lauru lapu, nomizotu sīpolu un izvāra.
- Gaļu atdala no kauliem, sagriež gabaliņos un atdzesē.
- Uzkaisa sāli, aprasina ar citrona sulu un marinē 1 - 2 stundas.
- Majonēzei pieliek piparus un pielej citrona sulu pēc garšas.
- Bļodā kārtām liek majonēzi un sagatavoto vistas gaļu.
- Virsējo majonēzes kārtu ar karoti nogludina.
- Rota ar kornišoniem, olu daiviņām, sparģeļiem.
Atbalsti portālu, iesaki draugiem, lai vairāk cilvēku redz šo recepti. Paldies!
recepte skatīta ... reizes
Šodien skatītākās receptes