Sastāvdaļas
- 600 g vistas krūtiņas
- 1 glāze vājpiena kefīra
- dilles, ķiploki, pipari (pēc garšas)
Pagatavošana
- Kefīram pievieno sīki sakapātas dilles, ķiplokus, maltus piparus - visu kārtīgi samaisa.
- Vistas gaļu sagriež gabalos, mērcē kefīra maisījumā - atstāj marinēties uz 30-60 minūtēm.
- Vistas gaļas gabalus liek pannā (bez taukvielām), pievieno mazliet marinādi un sautē, uzliekot pannai vāku, kamēr gaļa gatava - ik pa laikam pielejot vēl marinādi.
- Vistas gaļa izdosies ļoti maiga, ar gardu mērci.
- Vistu kefīrā var pasniegt ar dārzeņiem, griķiem, rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!