Sastāvdaļas
- 2 bagetes
- 2 nelielas vistas krūtiņas
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 400 g šampinjonu
- 200 ml saldā krējuma 10% tauku
- 1 tomāts
- 100 g siera
- skābais krējums, sāls, pipari, zaļumi
Pagatavošana
- Vistas krūtiņas samaļ.
- Sīpolu sakapā un cep pannā.
- Bagetes sagriež vairākās daļās, veidojot cilindrus, uzmanīgi izņem mīkstumu.
- Samalto vistas gaļu samaisa ar sīpolu, pievieno ķiploku spiedē saspiestu ķiploku, pieber sāli, piparus - samaisa.
- Gaļas maisījumu pilda bagešu cilindros.
- Šampinjonus sīki sagriež, pielej saldo krējumu, mazliet pasautē.
- Pildītos bagešu cilindrus liek veidnē, pārlej ar šampinjonu mērci, virsū izkārto tomāta šķēlītes, uzziež skābo krējumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 220°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!