Sastāvdaļas
- 4 gab. vistas stilbiņi
- 4 ēd. k. Santa Maria apelsīnu pipari
- 1 kg ķirbis
- 2 sarkanie sīpoli
- 2 apelsīni
- 6 ēd. k. olīveļļa
- 2 ēd. k. kļavu sīrups
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190°C grādiem.
- Cep vistas stilbiņus 2–3 ēdamkarotēs olīveļļas, līdz tie no abām pusēm kļūst
- brūni, pārkaisi ar apelsīnu pipariem.
- Cepamajā traukā liec sasmalcinātus dārzeņus un apelsīnu daiviņas, apslaki ar
- 2–3 ēdamkarotēm olīveļļas un kļavu sīrupu, pārkaisi ar sāli un pipariem,
- kārtīgi samaisi.
- Uz dārzeņiem liec ar garšvielām pārkaisītos vistas stilbiņus, cep cepeškrāsnī
- apmēram 45 minūtes, līdz dārzeņi mīksti un vista izcepusies.
Kļavu sīrupa vietā var izmantot arī šķidru medu.
Recepti piedāvā: Santa Maria un Paulig
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!