Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 2 - 3 āboli
- 2 sīpoli
- sāls, pipari
- 300 ml saldā krējuma
- 2 tējkarotes karija pastas
- 2 ēdamkarotes mandeļu skaidiņu
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Filejas sagriež nelielos gabalos, pārkaisa ar sāli un pipariem, sīpolus sagriez šķēlītēs un apgrozot apcep sakarsēta eļļā.
- Āboliem izgriež serdes, sagriež šķēlītēs un iemaisa vistas gaļā.
- Visu liek cepamveidnē.
- Saldo krējumu sajauc ar karija pastu, pārlej ar gaļai un āboliem, pārber mandeļu skaidiņas, liek sakarsētā krāsnī un 200°C temperatūrā cep 15 - 18 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!