Sastāvdaļas
- 1 burciņa klasiskās marinētas bietes
- 1,5 l kefīra
- 1 gurķis
- 5 cieti vārītas olas
- lociņi pēc garšas
- dilles pēc garšas
- redīsi pēc garšas
- 1 tējkarote sinepju
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 100 - 150 g sagriezta gabaliņos vārītā desa
- 1 - 2 vārīti kartupeļi, sagriezti gabaliņos
- sāls, cukurs, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Visas sastāvdaļas sagriež, liek traukā bietes ar visu sulu, pievieno visu pārējo.
- Pielej kefīru, skābo krējumu sajauc ar sinepēm, pieliek sāli, cukuru, piparus un iemaisa zupā.
- Liek ledusskapī uz pāris stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!