„Viltotie ikri”

„Viltotie ikri” Foto: „Viltotie ikri”

Sastāvdaļas

  • 1 siļķe
  • 150 g sviesta
  • 2 kausētie sieriņi
  • 3 mazi burkāni

Pagatavošana

  1. Siļķi notīra, izņem iekšas, novelk ādu, izņem asakas.
  2. Burkānus vāra, kamēr gatavi.
  3. Siļķi, burkānus, sviestu, kausētos sieriņus samaļ virtuves kombainā vai gaļas maļamajā mašīnā.
  4. Iegūto masu izmaisa.
  5. Masu var uzglabāt ledusskapī piecas dienas. 
  6. "Viltotos ikrus" var ziest uz maizes, vārītu vai ceptu kartupeļu šķēlītēm, pildīt olās, gurķos, tomātos vai paprikā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes