Sastāvdaļas
- 160 g g maltas cūkgaļas
- 110 g plānas bekonu šķēlītes
- 500 g maltas liellopu gaļas
- 55 g kaltētu tomātu eļļā un eļļa
- 1 sīpols
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes rīvmaizes
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
- sāls
- malti melnie pipari
- malts muskatrieksts
Pagatavošana
- Tomātus notecina un smalki sagriež.
- Sīpolu nomizo, sagriež un sakapā.
- Pannā sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas no tomātu burciņas, pieliek sakapātos sīpolus un tomātus un maisot cep 4 minūtes.
- Bļodā samaisa abas maltās gaļas, pievieno rīvmaizi, olu, ceptos sīpolus ar tomātiem, pētersīļus, sāli un melnos piparus un rūpīgi sajauc.
- Izveido garenu kukulīti un virsū uzklāj bekona šķēlītes.
- Liek ietaukotā cepešpannā - veidnē, kas izklāta ar cepampapīru.
- Ievieto 200°C karstā cepeškrāsnī un cep aptuveni 45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!