Sastāvdaļas
- 6 lieli āboli
- 3 olas
- 1 glāze cukura
- 1 tējk. vaniļas cukura
- 1 glāze miltu
- šķipsniņa malta kanēļa
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Uzkarsē krāsni līdz 180°C temperatūrai.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, mazliet ieeļļo cepamo papīru.
- Ābolus nomizo, izņem serdes, un sagriež gabaliņos.
- Ar mikserpulti sakuļ olas un cukuru, pievieno vaniļas cukuru, tad pa vienai ēdamkarotei pievieno miltus (viena ēdamkarote miltu - sakuļ, atkal viena ēdamkarote miltu - atkal sakuļ, un tādā veidā pievieno visu miltu daudzumu).
- Veidnē liek ābolus, uzlej mīklu un cep 35-40 minūtes.
- Izņem pīrāgu no krāsns, atdzesē.Uzkaisa maltu kanēli.
- Pasniedz siltu vai atdzisušu. Var uzkaisīt pūdercukuru, vai pasniegt ar putukrējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!