Sastāvdaļas
Mīklai:
- 2 olas
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 glāze miltu
- 1 glāze kefīra
- 1/2 tējkarotes sodas
Pildījumam:
- 300 g maltās gaļas
- 2-3 gabaliņos sagriezti sīpoli
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kefīru samaisa ar sodu un atstāj uz 5 minūtēm.
- Pievieno pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
- Veidni ietauko ar sviestu, pārkaisa ar miltiem, lej pusi mīklas.
- Liek virsū pildījumu un pārlej atlikušo mīklu.
- Cep 170°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Pīrāga pildījumu varat pagatavot, kādu vēlaties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!