Sastāvdaļas
- 1 paciņa sviesta
- 3 glāzes miltu
- 2 olas
- 1/2 glāzes cukura
- 10 g sausā rauga
- džems vai ievārījums pēc izvēles
Pagatavošana
- Miltus izsijā bļodā, pievieno sauso raugu, samaisa.
- Sviestu pierīvē uz rupjās rīves, miltiem, ar rokām sadrupina drumstalas.
- Olas sakuļ ar cukuru stingrās putās, pievieno miltiem, sakuļ mīklu.
- Mīklu liek nostāvēties uz 10-15 minūtēm.
- Daļu mīklas izrullē aplī, uzklāj ievārījumu, atstājot sausas maliņas.
- Mīklu sagriež rombos, lielākos vai mazākos, sarullē radziņus.
- Radziņus liek ar miltiem pārkaisītā veidnē.
- Cep 180°C temperatūrā, 15-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!