Sastāvdaļas
- 1 tomāts
- 1 gurķis
- 200 g vistas krūtiņas
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- lapu salāti pēc garšas
- 1 ķiploka daiviņa
- sāls, pipari pēc garšas
- olīveļļa
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos, uzber sāli, pievieno ķiploku spiedē saspiestu ķiploka daiviņu, samaisa.
- Gaļu ar ķiplokiem marinē sojas mērcē 20 minūtes.
- Tad gaļu cep pannā, uz lielas uguns, no abām pusēm, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Lapu salātus noskalo un nosusina, saplucina ar rokām.
- Gurķus sagriež pusšķēlītēs un liek uz lapu salātiem.
- Tomātus sagriež kā patīk un pievieno salātiem.
- Pēc garšas pievieno sali, piparus, olīveļļu, samaisa, virsū liek vistas gaļu un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!