Sastāvdaļas
- 1 glāze kefīra
- 1 ola
- 1 glāze miltu
- 1/2 tējkarotes sodas
- 1 bundža konservētas sairas eļļā
- 2 cieti vārītas olas
- dilles, loki
- siers
Pagatavošana
- Vārītajām olām noņem čaumalu, atdzesē, sīki sagriež.
- Konservēto zivi samīca ar dakšiņu.
- Zaļumus sakapā.
- Samaisa olas, konservēto zivi, zaļumus - pildījums pīrāgam ir gatavs.
- Samaisa kefīru, miltus, olu, sodu viendabīgā masā.
- Mīklu liek ietaukotā veidnē, pildījumu liek virsū mīklai, atstājot no malas 1 cm.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr kļūst zeltaini-brūngans.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!