Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 glāze kefīra
- 1/2 tējkarotes sodas
- 1 glāze miltu
- 1/2 tējkarotes sāls
- 250 g cieta siera
- 200 g cīsiņu (var izmantot šķiņķi vai desu)
- zaļumi
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar sāli.
- Sodu pievieno kefīram, izmaisa, atstāj uz dažām minūtēm.
- Sodas maisījumu pievieno olām, pievieno vēl miltus - kārtīgi samaisa.
- Sieru rupji sarīvē, sakapā zaļumus.
- Cīsiņus sagriež šķēlītēs, visu pievieno mīklai, samaisa.
- Veidni ieziež ar sviestu, uzkaisa rīvmaizi vai mannā.
- Mīklu lej veidnē, ar karoti izlīdzina, cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!