Sastāvdaļas
- 2 vistu kājiņas
- 2 kausētie sieriņi
- 4 kartupeļi
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 50 g grauzdiņu
- 50 ml augu eļļas
- sāls, pipari, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Katlā lej 2,5 litrus ūdens, tajā liek vistu kājiņas un izvāra buljonu, tad vistu kājiņas izņem, noņem gaļu no kauliem un sīki sagriež.
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos un liek katlā, vistas gaļas buljonā, vāra gatavus.
- Sīpolu sakapā, burkānu sarīvē uz rupjās rīves - visu apcep pannā, kamēr kļūst zeltaini.
- Kausētos sieriņus sagriež gabaliņos, liek buljonā, pievieno gaļu,apceptos sīpolus un burkānus, garšvielas.
- Visu vāra, kamēr kausētie sieriņi ir pilnībā izkusuši.
- Zupu pasniedz ar sakapātiem zaļumiem un grauzdiņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!