Sastāvdaļas
- 200 g sviesta
- 2 glāzes cukura
- 500 g skābā krējuma
- 2 glāzes miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 g vaniļas cukura
- šokolādes skaidiņas
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju sakuļ sviestu un cukuru.
- Pievieno skābo krējumu un kuļ līdz cukurs pilnībā izkusis.
- Iegūto masu sadala uz pusēm.
- Vienai no pusēm pievieno vaniļas cukuru.
- Otrai pusei pievieno miltus un cepamo pulveri, ieklāj kūkas formā un cep 180°C temperatūrā 40 minūtes.
- Kad biskvīts gatavs, atdzesē to un horizontāli sagriež 2 - 3 kārtās.
- Starp kārtām pārklāj vaniļas krēmu un virskārtu pārklāj ar rīvētu šokolādi.
- Kūku ievieto ledusskapī uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!