Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 2 olas
- 4 ēdamkarotes auzu miltu
- saldinātājs pēc garšas
- 3 ēdamkarotes kefīra
Krēmam:
- 2 paciņas liesa biezpiena
- 1 ēdamkarote 1% kefīra
- naža gals sodas
- saldinātājs pēc garšas
Pagatavošana
- Sajauc visas biskvīta sastāvdaļas, liek formā, cep 200°C temperatūrā 15-20 minūtes.
- Atdala olu baltumus no dzeltenumiem.
- Baltumus sakuļ stingrās putās.
- Dzeltenumus sajauc ar biezpienu, kefīru, sodu un saldinātāju.
- Sajauc blenderī.
- Apvieno baltumus ar biezpiena masu.
- Lej biezpiena maisījumu uz biskvīta un cep 180°C temperatūrā 30-40 minūtes.