Vieglā biezpiena siera kūka

Vieglā biezpiena siera kūka Foto: Vieglā biezpiena siera kūka

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes auzu miltu
  • saldinātājs pēc garšas
  • 3 ēdamkarotes kefīra

Krēmam:

  • 2 paciņas liesa biezpiena
  • 1 ēdamkarote 1% kefīra
  • naža gals sodas
  • saldinātājs pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sajauc visas biskvīta sastāvdaļas, liek formā, cep 200°C temperatūrā 15-20 minūtes.
  2. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem.
  3. Baltumus sakuļ stingrās putās.
  4. Dzeltenumus sajauc ar biezpienu, kefīru, sodu un saldinātāju.
  5. Sajauc blenderī.
  6. Apvieno baltumus ar biezpiena masu.
  7. Lej biezpiena maisījumu uz biskvīta un cep 180°C temperatūrā 30-40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes