Vērša gaļas mērce

Vērša gaļas mērce Foto: Vērša gaļas mērce

Sastāvdaļas

  • 200 g vērša gaļas
  • 40 g tauku
  • 20 g miltu
  • 4 sīpoli
  • vājpiens vai kaulu buljons
  • 200 g burkānu
  • tomātu biezenis

Pagatavošana

  1. Gaļu un sīpolu samaļ gaļas mašīnā un apcepina katliņā.
  2. Lai gaļa nepiedegtu un patērētos mazāk tauku, tad apcepšanu var veikt cepeškrāsnī.
  3. Apcepto gaļu pārkaisa ar miltiem un vēl pacepina.
  4. Tad pieliek sarīvētus burkānus, pielej vājpienu, kartupeļu ūdeni vai kaulu buljonu, maisot savāra parastās mērces biezumā un beigās pieliek tomātu biezeni un zaļumus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes