Sastāvdaļas
- 6 olas
- 350 g gabaliņos sagrieztu dārzeņu
- 4 ēdamkarotes sarīvēta siera
- 1 ēdamkarote sīki sakapātu pētersīļu
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 4 tomāti
- 1 sīki sakapāta ķiploka daiviņa
Pagatavošana
- Bļodā sakuļ olas.
- Iemaisa sieru un pētersīļus.
- Pannā sakarsē 2 ēdamkarotes eļļās un 8 minūtes sautē dārzeņus, līdz tie mīksti.
- Pielej olas un cep 5 minūtes.
- Apgriež uz otru pusi un cep vēl 4 minūtes.
- Tomātus nomizo, rupji sakapā, ieber bļodā un samaisa ar ķiplokiem un atlikušo eļļu.
- Pieber sāli.
- Pasniedz ar tomātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!