Vasaras zupa japāņu gaumē

Vasaras zupa japāņu gaumē Foto: Vasaras zupa japāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma gurķis
  • 2 ēdamkarotes svaigu zaļo zirnīšu
  • 4 glāzes dzidra, stipra gaļas buljona
  • sāls pēc garšas
  • 1/2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 4 olas
  • 4 etiķis

Pagatavošana

  1. Gurķi nomizo, sagriež nelielās šķēlītēs.
  2. Zaļos zirnīšus nomazgā.
  3. Buljonu karsē uz lielas liesmas, pieliek sagatavotos zirnīšus un var 10 minūtes, pēc tam pieber sāli, pielej sojas mērci, pieliek gurķu šķēlītes un vara vēl 5 minūtes.
  4. Buljonu izkāš un dārzeņus noliek silta vietā.
  5. Pa to laiku uzvāra ūdeni ar etiķi, uzmanīgi iecilā olas un apvāra tās (lai olu baltumi sarecētu).
  6. Katrā šķīvī liek pāris šķēlīšu gurķu un 1/2 karotes zaļo zirnīšu.
  7. Dārzeņiem pārlej karsto buljonu un katrā šķīvī ieliek pa olai. Pasniedz karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes