Sastāvdaļas
- 2 glāzes vārītu kartupeļu masas
- 2 olas
- 1/2 glāzes piena
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 1/2 glāzes miltu
- sāls
- cukurs
- taukvielas
Pagatavošana
- Kartupeļu masā iemaisa sakultas olas, pienu, izkausētu sviestu, sāli, miltus.
- Sakarsētās taukvielās ar karoti uz pannas liek mīklu un cep pankūkas.
- Pasniedz ar brūkleņu ievārījumu vai saceptu speķi.
- Piebilde: Mīklu var veidot biezāku, ar lielāku miltu piedevu.
- Biezo mīklu uz miltaina dēļa izveltnē, ar glāzi izspiež apaļas pankūciņas.
- Cep sakarsētos taukos brūnas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!