Sastāvdaļas
- 100 g saldkrējuma sviesta
- 200 ml ķiršu sulas
- 6 olas
- 100 ml citronu sulas (svaigi spiestas)
- 200 g cukura
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju sakuļ olas viendabīgā masā.
- Sviestu izkausē un tad atdzesē.
- Sajauc ķiršu un citronu sulu, pievieno olas un izkausēto sviestu.
- Tad pievieno cukuru un rūpīgi samaisa (ja vēlaties, varat pievienot arī nedaudz kanēļa vai vaniļas cukura).
- Masu ieliek ūdens peldē un nelielā temperatūrā karsē līdz izveidojas, krēmveidīga, bieza konsistence. Nedrīkst uzvārīt!
- Krēmu atdzesē uz izmanto tortu, kūku vai konditorejas izstrādājumu pildīšanai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!