Vārīta liellopu gaļa ar dārzeņiem

Vārīta liellopu gaļa ar dārzeņiem Foto: Vārīta liellopu gaļa ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 700 g liellopu gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 šķēlīte selerijas saknes
  • 3 burkāni
  • 1 kālis
  • 1 maza kāpostgalviņa
  • zaļumi
  • 1 l ūdens
  • sāls
  • pipari
  • lauru lapas

Pagatavošana

  1. Gaļu liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno sagrieztu sīpolu, pētersīli, seleriju, sāli, piparus, lauru lapas.
  2. Vāra uz lēnas uguns.
  3. Kad gaļa pusmīksta, pievieno nesadalītus burkānus, uz pusēm pārgrieztu kāli un četrās daļās sagrieztu kāpostgalviņu.
  4. Vāra, līdz gaļa un dārzeņi mīksti.
  5. Gaļu sagriež šķēlēs, ar sakņu nazi burkānus sagriež šķēlītēs, kāli - kubiņos, bet kāpostus ar parasto virtuves nazi sagriež šķēlītēs.
  6. Gaļu un dārzeņus kārto lēzenā traukā, pārkaisa ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes