Sastāvdaļas
- 3 olas
- 1,5 glāzes piena
- 200 g margarīna
- 1 glāze cukura
- 2 glāzes miltu
- naža gals sodas
- šķipsniņa sāls
- naža gals vanilīna
Pagatavošana
- Bļodā izkausē margarīnu, pievieno olas, cukuru - kārtīgi samaisa.
- Pievieno miltus, pienu, sāli, sodu, vanilīnu.
- Mīklai jābūt diezgan šķidrai, ja tā ir bieza, pievienojiet vēl pienu.
- Mīklu sakuļ ar mikseri.
- Uzkarsē vafeļu pannu, cep, vafeles, kamēr tās kļūst zeltainas.
- Pirms pirmās vafeles cepšanas, vafeļu pannu ieziež ar eļļu.
- Ja vēlaties, karstas vafeles varat sarullēt caurulītē, vai kā gliemezi, vai arī izveidot kūciņu, starp vafelēm ieklājot krēmu vai medu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!