Sastāvdaļas
- 4 olas
- 2 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
- 100 g majonēzes
- sāls, pipari
- zaļumi
- 100 g olīvu
- 100 g kausētā siera ar garnelēm
- 250-300 g mazsālītas sarkanās zivs (lasis, forele)
Pagatavošana
- Olas samaisa ar miltiem, kartupeļu cieti, majonēzi, sāli, pipariem.
- Nelielu daļu mīklas samaisa ar sakapātiem zaļumiem.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, lej pārējo mīklu bez zaļumiem.
- Ar tējkaroti virsū liek mīklu ar zaļumiem.
- Olīvas sagriež gredzenos, izkārto uz mīklas, kā geparda plankumiņus.
- Cep 180-200°C temperatūrā, 7-10 minūtes.
- Gatavu biskvītu apgriež otrādi
- Uzklāj kausēto sieru.
- Virsū liek mazsālītas zivs filejas šķēlītes, aprasina ar citrona sulu.
- Satin ruleti, liek ledusskapī uz 2 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!