Uzkoda „Napoleons”

Uzkoda „Napoleons” Foto: Uzkoda „Napoleons”

Sastāvdaļas

 ● gatava kārtainā mīkla
 ● 2 burkāni
 ● 1 ķiploka daiviņa
 ● 3 olas
 ● 250 g zivju konservu savā sulā (lasis, tuncis, saira)
 ● majonēze
 ● 140 g krēmsiera ar garnelēm

Pagatavošana

  1. Izcep kārtainās mīklas biskvītus.
  2. Konservus samīca ar dakšiņu.
  3. Olas cieti izvāra, atdzesē, rupji sarīvē.
  4. Burkānus izvāra, sarīvē, samaisa ar majonēzi un ķiplokiem.
  5. Pirmajam kārtainās mīklas biskvītam uzklāj majonēzi, liek pusi konservētu zivju.
  6. Otro biskvītu pārklāj ar burkānu-ķiploku maisījumu.
  7. Trešo biskvītu pārklāj ar majonēzi un pārkaisa ar rīvētu olu.
  8. Ceturto biskvītu pārklāj ar atlikušo konservēto zivi.
  9. Virsējo biskvītu pārklāj ar krēmsieru.
  10. Atlikušo biskvītu sasmalcina drupačās un pārkaisa tortes virsmu un sānus.
  11. Torti pārklāj ar pārtikas plēvi - virsū liek dēli vai paplāti, var uzlikt nelielu slogu.
  12. Torti atstāj vēsā vietā uz 2 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes