Sastāvdaļas
- 200 g vistas gaļas (vai jauna sivēna gaļa)
- 1/2 sīpola
- 1 ķiploka daiviņa
- 3/4 tējkarotes keri pulvera
- 2 ēdamkarotes sarīvētu zemes riekstu
- 1/2 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Gaļu sagriež nelielos kubveida gabaliņos un ierīvē ar smalki sagrieztu sīpolu, sarīvētu ķiploku,mazliet apceptu zemes riekstu, augu eļļas un keri pulvera maisījumu.
- Noliek kādu pusstundu pastāvēt.
- Pēc tam pieber sāli un piparus.
- Iemarinētos gaļas gabalus uzmauc uz iesmiem un, nepārtraukti griežot, apcep no visām pusēm.
- Pasniedz ar irdeni novārītiem rīsiem vai ar zivju vai tomātu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!