Uz iesmiem cepta gaļa

Uz iesmiem cepta gaļa Foto: Uz iesmiem cepta gaļa

Sastāvdaļas

  • 200 g vistas gaļas (vai jauna sivēna gaļa)
  • 1/2 sīpola
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 3/4 tējkarotes keri pulvera
  • 2 ēdamkarotes sarīvētu zemes riekstu
  • 1/2 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež nelielos kubveida gabaliņos un ierīvē ar smalki sagrieztu sīpolu, sarīvētu ķiploku,mazliet apceptu zemes riekstu, augu eļļas un keri pulvera maisījumu.
  2. Noliek kādu pusstundu pastāvēt.
  3. Pēc tam pieber sāli un piparus.
  4. Iemarinētos gaļas gabalus uzmauc uz iesmiem un, nepārtraukti griežot, apcep no visām pusēm.
  5. Pasniedz ar irdeni novārītiem rīsiem vai ar zivju vai tomātu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes