Sastāvdaļas
- liellopa plānās daļas gabals
- sēnes (šampinjoni)
- 3 bietes
- 1/2 svaiga kāposta
- 2 svaigi burkāni
- 1 sīpols
- 1 selerija kāts
- sarkanvīns
- 2 ēdamkarotes tomātu pasta
- 1 ēdamkarote ''Worchester'' mērces
- dilles, pētersīļi
- skābais krējums
- garšvielas
Pagatavošana
- Lielā katlā apcep liellopa gaļu, kas ir sagriezta 1.5 cm kubiņos.
- Kad gaļa apbrūninās, ņemam ārā un ieliekam atsevišķā traukā.
- Tajā pašā katlā, kur apcepām gaļiņu, ielej olīveļļu un apcep brūnas sēnes, apmēram 4-5 min. Kad sēnes apcepušās, liec tās citā bļodā.
- Tajā pašā katlā ielej olīveļļu un liec cepties sagrieztus sīpolus, bietes, kāpostus, burkānus, selerija kātus.
- Apcep līdz sāk palikt brūni.
- Pievieno sarkanvīnu, sēnes, un turpini visu maisīt.
- Pēc brīža pievieno tomātu pastu un ''Worchester'' mērci. Pievieno nedaudz ūdeni.
- Liec vāciņu un atļauj uzvārīties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!