Ukraiņu borščs ar liellopu gaļu un sēnēm
Citu tautu receptes
Receptes ukraiņu gaumē
Video receptes
Zupas un buljoni
bietes
burkāni
dilles
garšvielas
kāposti
liellopu gaļa
pētersīļi
sarkanvīns
sēnes
sīpols
skābais krējums
tomātu pasta
Worchester mērce
Sastāvdaļas
- liellopa plānās daļas gabals
- sēnes (šampinjoni)
- 3 bietes
- 1/2 svaiga kāposta
- 2 svaigi burkāni
- 1 sīpols
- 1 selerija kāts
- sarkanvīns
- 2 ēdamkarotes tomātu pasta
- 1 ēdamkarote ''Worchester'' mērces
- dilles, pētersīļi
- skābais krējums
- garšvielas
Pagatavošana
- Lielā katlā apcep liellopa gaļu, kas ir sagriezta 1.5 cm kubiņos.
- Kad gaļa apbrūninās, ņemam ārā un ieliekam atsevišķā traukā.
- Tajā pašā katlā, kur apcepām gaļiņu, ielej olīveļļu un apcep brūnas sēnes, apmēram 4-5 min. Kad sēnes apcepušās, liec tās citā bļodā.
- Tajā pašā katlā ielej olīveļļu un liec cepties sagrieztus sīpolus, bietes, kāpostus, burkānus, selerija kātus.
- Apcep līdz sāk palikt brūni.
- Pievieno sarkanvīnu, sēnes, un turpini visu maisīt.
- Pēc brīža pievieno tomātu pastu un ''Worchester'' mērci. Pievieno nedaudz ūdeni.
- Liec vāciņu un atļauj uzvārīties.
... reizes
Šodien skatītākās receptes