Sastāvdaļas
- 150 g Udon nūdeļu
- 400 g vistas filejas
- 80 g burkānu
- 80 g sīpolu
- 80 g dzeltenās paprikas
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote rīvēta ingvera
- 3 ēdamkarotes sojas mērces
- 1 selerijas kāts
- 120 ml ūdens
- sāls pēc garšas
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolus un burkānus sagriež plānās šķēlītēs, cep pusē sakarsētas augu eļļas, 5 minūtes.
- Papriku sagriež gabaliņos, selerijas kātu - plānās šķēlītēs, ķiplokus sarīvē.
- Visu pievieno burkāniem un sīpoliem - turpina cept 2 minūtes, tad pievieno sojas mērci un ūdeni.
- Sautē, kamēr dārzeņi ir gandrīz pilnībā gatavi.
- Vistas gaļu sagriež, salīdzinoši lielos gabalos, cep atlikušajā augu eļļā, 1 minūti.
- Gaļu pievieno dārzeņiem, noliek malā.
- Udon nūdeles vāra verdošā sālsūdenī, 6-8 minūtes, nolej ūdeni.
- Nūdeles pievieno gaļai un dārzeņiem, sautē 5-7 minūtes, pieber piparus pēc garšas, pagaršo, ja nepieciešams, pieber vēl sāli. Pasniedz karstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!