Udon nūdeles ar vistas gaļu un dārzeņiem

Udon nūdeles ar vistas gaļu un dārzeņiem Foto: Udon nūdeles ar vistas gaļu un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 150 g Udon nūdeļu
  • 400 g vistas filejas
  • 80 g burkānu
  • 80 g sīpolu
  • 80 g dzeltenās paprikas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote rīvēta ingvera
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1 selerijas kāts
  • 120 ml ūdens
  • sāls pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolus un burkānus sagriež plānās šķēlītēs, cep pusē sakarsētas augu eļļas, 5 minūtes.
  2. Papriku sagriež gabaliņos, selerijas kātu - plānās šķēlītēs, ķiplokus sarīvē.
  3. Visu pievieno burkāniem un sīpoliem - turpina cept 2 minūtes, tad pievieno sojas mērci un ūdeni.
  4. Sautē, kamēr dārzeņi ir gandrīz pilnībā gatavi.
  5. Vistas gaļu sagriež, salīdzinoši lielos gabalos, cep atlikušajā augu eļļā, 1 minūti.
  6. Gaļu pievieno dārzeņiem, noliek malā.
  7. Udon nūdeles vāra verdošā sālsūdenī, 6-8 minūtes, nolej ūdeni.
  8. Nūdeles pievieno gaļai un dārzeņiem, sautē 5-7 minūtes, pieber piparus pēc garšas, pagaršo, ja nepieciešams, pieber vēl sāli. Pasniedz karstas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes