Sastāvdaļas
- 1 bundža konservēta tunča
- 3 tomāti
- 3 gurķi
- 200 g konservētas kukurūzas
- 200 g vārītu pupiņu (vai konservētu)
- 1 puravs
- 2 paprikas
- 1 saišķītis pētersīļu
- majonēze
- sāls
Pagatavošana
- Gurķus un tomātus sagriež gabaliņos.
- Puravu sagriež gredzenos.
- Paprikas sagriež gabaliņos, pētersīļus sakapā.
- No konservētā tunča un kukurūzas nolej šķidrumu.
- Tunci samīca ar dakšiņu.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - pupiņas, uzklāj majonēzi.
- 2 kārta - kukurūza, uzklāj majonēzi.
- 3 kārta - tuncis.
- 4 kārta - puravs.
- 5 kārta - pētersīļi.
- 6 kārta - tomāti, mazliet uzber sāli, uzklāj majonēzi.
- 7 kārta - paprika.
- 8 kārta - gurķi, uzber mazliet sāli.
- Salātu virsmu pārklāj ar majonēzi, rotā pēc saviem ieskatiem.
- Gatavus salātus liek ledusskapī uz 2 stundām, lai ievelkas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!