Truša gaļas zupa

Truša gaļas zupa Foto: Truša gaļas zupa

Sastāvdaļas

  • truša sirds
  • truša kakls
  • truša nieres
  • ūdens
  • garšsaknes
  • rīsi
  • tomātu biezenis
  • slerijs
  • zaļumi
  • grauzdētas maizītes

Pagatavošana

  1. Sirdi, nieres, kakla gabalu nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni un vāra kopā ar garšsaknēm kā buljonu.
  2. Izkāstā buljonā liek rīsus un vāra, līdz tie mīksti.
  3. Pieliek tomātu biezeni, krējumu, sāli, pierīvē nevārītu seleriju, pārkaisa ar zaļumiem, pasniedz ar grauzdētām maizītēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes