Sastāvdaļas
- 1 cepšanai sagatavotu truša muguriņu
- 1/2 l paniņu
- sāls
- malti baltie pipari
- šķipsniņa oregano
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļu zaļumu
- 1 ola
- rīvmaize
- tauki cepšanai
Pagatavošana
- Truša gaļai noņem plēves.
- Fileju sagriež 4 gabaliņos un uz 1 dienu marinē paniņās.
- Pirms cepšanas filejas izņem no marinādes un rūpīgi nosusina.
- Pagatavo sāls, piparu, oregano, pētersīļu maisījumu.
- Gaļu apviļā garšvielās, apmērcē sakulta olā un panē rīvmaize.
- Sakarsētos taukos cep apmēram 10 - 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!