Truša cepetis zemnieku gaumē

Truša cepetis zemnieku gaumē Foto: Truša cepetis zemnieku gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 cepšanai sagatavotu truša muguriņu
  • 1/2 l paniņu
  • sāls
  • malti baltie pipari
  • šķipsniņa oregano
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļu zaļumu
  • 1 ola
  • rīvmaize
  • tauki cepšanai

Pagatavošana

  1. Truša gaļai noņem plēves.
  2. Fileju sagriež 4 gabaliņos un uz 1 dienu marinē paniņās.
  3. Pirms cepšanas filejas izņem no marinādes un rūpīgi nosusina.
  4. Pagatavo sāls, piparu, oregano, pētersīļu maisījumu.
  5. Gaļu apviļā garšvielās, apmērcē sakulta olā un panē rīvmaize.
  6. Sakarsētos taukos cep apmēram 10 - 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes