Sastāvdaļas
- 1,5 glāzes ļoti mīksta sviesta
- šķipsniņa sāls
Ar zaļumiem:
- 1 ēdamkarote malta rozmarīna
- 1 ēdamkarote maltas salvijas
- 1 ēdamkarote malta timiāna
Ar vaniļu un kanēli:
- 1 vaniļas pāksts
- 1 tējkarote malta kanēļa
Ar medu:
- 1 ēdamkarote medus
Pagatavošana
- Katram maisījumam izmanto 1/2 glāzes sviesta.
- Ar zaļumiem - mīkstu sviestu liek bļodā, pieber mazliet sāls, samaisa.
- Pievieno zaļumus un vienmērīgi izmaisa.
- Ar vaniļu un kanēli - izņem sēklas no vaniļas pāksts un iemaisa sviestā, pievieno kanēli un vēlreiz izmaisa.
- Ar medu - medu vienmērīgi samaisa ar sviestu.
- Tad, izmaisīto sviesta masu liek uz pārtikas plēves gabala, izveido desiņu, ietin plēvē, galus nostiprina.
- Desiņas liek ledusskapī, vismaz, uz 2 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!