Torte „Trīs pieni”

Torte „Trīs pieni” Foto: Torte „Trīs pieni”

Sastāvdaļas

Biskvītam:
  • 200 g miltu
  • 100 g sviesta
  • 50 g brūnā cukura
  • 2 tējkarotes malta kanēļa
Pildījumam:
  • 150 g cukura
  • 40 g želatīna
  • 600 ml piena
  • 500 ml trekna saldā krējuma
  • 150 g grieķu jogurta
  • citrona miziņa
  • 1 kanēļa standziņa

Pagatavošana

  1. Visas biskvīta sastāvdaļas samaisa, samīca mīklu.
  2. Mīklu izrullē, liek ietaukotā veidnē, sadursta ar dakšiņu, cep 190°C temperatūrā, 10 minūtes.
  3. Katlā samaisa cukuru, 100 ml piena, saldo krējumu, jogurtu, rīvētu citrona miziņu, liek kanēļa standziņu.
  4. Katlu liek uz mazas uguns, uzvāra.
  5. Atlikušo pienu samaisa ar želatīnu, atstāj uz 5 minūtēm.
  6. Piena maisījumu noņem no uguns, pielej želatīna maisījumu, maisa, kamēr tas ir pilnībā izšķīdis.
  7. Maisījumu uzlej virsū biskvītam, torti liek ledusskapī, lai virsma sastingst.
  8. Pirms pasniegšanas, torti pārkaisa ar maltu kanēli.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes