Sastāvdaļas
Mīklai:
- 0.5 bundžiņas iebiezinātā piena
- 200 g skābā krējuma
- 3 olas
- 1 glāze cukura
- 1 tējkarotes sodas dzēstas ar etiķi
- 1,5 gāzes miltu
Krēmam:
- 700 g skābais krējuma (25%)
- 0,5 bundžiņa iebiezinātā piena
Glazūrai:
- 4 ēdamkarotes piena
- 4 ēdamkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes kakao
- 100 g sviesta
Pagatavošana
- Mīklu sadala 2 daļās, mazākai pievieno kakao.
- Cep tumšo apaļu, bet gaišo taisnstūra veidā un sagriež kvadrātiņos.
- Iemērc biskvīta kvadrātiņu krēmā un liek piramīdā uz brūnā apaļā biskvīta.
- Atlikušo krēmu uzlej pa virsu. Aukstumā 1,5 st.
- Glazūrai visu uzsilda līdz pirmajam burbulim un skaisti uzlej pa virsu tortei.
Recepti iesūtīja: Skaidrīte Kuzmova (Vilcāne)
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!