Torte „Pasaka”

Torte „Pasaka” Foto: Torte „Pasaka”

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 3 olas
  • 200 g sviesta
  • 300 g skāba krējuma
  • 270 g cukura
  • 200 g kviešu miltu
  • 1 tējkarote dzeramās sodas
  • 100 g sasmalcinātu riekstu kodolu
  • 100 g magoņu
  • 100 g rozīņu

Krēmam:

  • 200 g sviesta
  • 1 bundžiņa iebiezināta piena

Pagatavošana

  1. Olas puto ar cukuru, pievieno atlaidinātu mīkstu sviestu un krējumu.
  2. Visu izmaisa, iesijā miltus un sodu,
  3. Gatavo mīklu sadala trīs daļās.
  4. Pirmajai daļai pievieno riekstus, otrajai magones, trešajai rozīnes.
  5. Cep trīs biskvītus.
  6. Starp biskvītiem ieziež krēmu, tortes virspusi pārklāj ar šokolādes glazūru un veido zīmējumu no krēma.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes