Sastāvdaļas
Mīklai:
- 3 olas
- 200 g sviesta
- 300 g skāba krējuma
- 270 g cukura
- 200 g kviešu miltu
- 1 tējkarote dzeramās sodas
- 100 g sasmalcinātu riekstu kodolu
- 100 g magoņu
- 100 g rozīņu
Krēmam:
- 200 g sviesta
- 1 bundžiņa iebiezināta piena
Pagatavošana
- Olas puto ar cukuru, pievieno atlaidinātu mīkstu sviestu un krējumu.
- Visu izmaisa, iesijā miltus un sodu,
- Gatavo mīklu sadala trīs daļās.
- Pirmajai daļai pievieno riekstus, otrajai magones, trešajai rozīnes.
- Cep trīs biskvītus.
- Starp biskvītiem ieziež krēmu, tortes virspusi pārklāj ar šokolādes glazūru un veido zīmējumu no krēma.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!