Torte „Čiekurs”

Torte „Čiekurs” Foto: Torte „Čiekurs”

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes skābā krējuma
  • 2 glāzes cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 6 olas
  • 1/2 tējkarotes sodas
  • sāls pēc garšas
Krēmam:
  • 2 glāzes skābā krējuma
  • 8 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera

Pagatavošana

  1. Skābo krējumu samaisa ar cukuru, olām, sodu, sāli, pievieno miltus - kārtīgi samaisa.
  2. No mīklas cep mazus aplīšus, kā plācenīšus.
  3. Gatavo krēmu - skābo krējumu sakuļ ar cukuru, pievieno kakao pulveri, vēlreiz sakuļ.
  4. Katru mīklas plācenīti mērcē krēmā, liek vienu uz otra uz paplātes vai liela šķīvja, veidojot čiekuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes