Torte ar kafijas krēmu

Torte ar kafijas krēmu Foto: Torte ar kafijas krēmu

Sastāvdaļas

Biskvītiem:
  • 250 g miltu
  • 1/4 tējkarotes cepamā pulvera
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 115 g cukura
  • 2 olas
  • 150 ml saulespuķu eļļas
  • 150 ml piena
  • rīvēta šokolāde
Krēmam:
  • 1 tējkarote šķīstošās kafijas pulvera
  • 1 ēdamkarote ūdens 
  • 300 ml trekna saldā krējuma 
  • 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  2. Miltus izsijā bļodā, pievieno kakao pulveri, cepamo pulveri, cukuru, olas, pienu, saulespuķu eļļu.
  3. Visu sakuļ ar mikseri, mīklu sadala 2 daļās.
  4. Vienu mīklas daļu liek veidnē, cep 5-7 minūtes sakarsētā krāsnī.
  5. Tad izcep arī otru mīklas daļu.
  6. Gatavo krēmu - kafijas pulveri izšķīdina ūdenī.
  7. Saldo krējumu kuļ tik ilgi, kamēr tas kļūst ļoti biezs, pievieno kafiju un vēlreiz sakuļ.
  8. Uzklāj 1 biskvītam krēmu, tad liek virsū otru biskvītu, uzklāj atlikušo krēmu, torti apkaisa ar rīvētu šokolādi.
  9. Torti liek ledusskapī ievilkties uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes