Torte ar biezpiena vārīto krēmu

Torte ar biezpiena vārīto krēmu Foto: Torte ar biezpiena vārīto krēmu

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 100 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 2/3 glāzes cukura
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1/2 tējkarotes sodas
  • 200 g miltu

Krēmam:

  • 1 ola
  • 2/3 glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 100 g sviesta
  • 500 g trekna biezpiena

Pagatavošana

  1. Gatavo krēmu - olu sakuļ ar cukuru, pievieno miltus, samaisa.
  2. Masu samīca ar mīkstu sviestu.
  3. Biezpienu vairākas reizes izberž caur sietu vai samaļ.
  4. Samaisa abas masas un liek katlā vārīties - sākumā krēms būs šķidrs, tad, pakāpeniski, sabiezēs.
  5. Vārot krēmu, tas pastāvīgi jāmaisa, ja tas būs kaut nedaudz piededzis, nāksies izmest.
  6. Gatavo biskvītu - samaisa visas sastāvdaļas, sanāks ne pārāk bieza mīkla.
  7. Mīklu sadala vairākās vienādās daļās, liek veidnē un cep pa vienam biskvītus - 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
  8. Starp siltiem biskvītiem ziež siltu krēmu un atstāj nostāvēties istabas temperatūrā 2 stundas, tad torti liek ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes