Tomātu biezeņzupa

Sastāvdaļas

  • 300 g tomātu
  • 30 g sviesta
  • 25 g miltu
  • 400 ml piena
  • 150 ml ūdens
  • ½ tējkarotes cukura
  • sāls
  • melnie pipari

Pagatavošana

  1. Katliņa liek sagrieztus tomātus ar sviestu un cukuru sautē 10-15 minūtes zem vāka.
  2. Atsevišķa katliņa sviestā apcep miltus, tad pievieno karstu pienu, vāra apmēram 1-2 minūtes.
  3. Kad gatavi tomāti lej ūdeni, uzvāra un pievieno piena masu, uz vidēja uguns vāra vel 15 minūtes.
  4. Gatavo masu saberž caur sietiņu, pievieno sviestu, sali un piparus.
  5. Pasniegt galdā ar vārītiem rīsiem vai grauzdiņiem.   

    Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes