Sastāvdaļas
- 2 nelielas tītara krūtiņas
- 12 žāvētu aprikožu
- 50 g Fetas siera
- 50 ml saldā krējuma
- 200 g konservētu tomātu savā sulā
- 200 ml gaļas buljona
- olīveļļa, sāls, pipari
Pagatavošana
- Tītara gaļu noskalo, nosusina, sadala garenos gabalos, izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Izdauzītajai gaļai uzber sāli, piparus, bagātīgi noklāj ar saldo krējumu, atstāj uz 5 minūtēm.
- Žāvētās aprikozes sagriež šķēlītēs, Fetas sieru - gabaliņos.
- Uz gaļas liek aprikožu šķēlītes un Fetas siera gabaliņus, gaļu satin ruletē.
- Ruletes cep olīveļļā, pannā, no abām pusēm.
- Apceptās ruletes liek veidnē.
- Gaļas buljonu samaisa ar tomātiem, pārlej ruletēm.
- Cep 150°C temperatūrā, 20-25 minūtes, veidnei uzliekot vāku, vai uzklājot foliju.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!