Sastāvdaļas
- sāls pēc garšas
- augu eļļa
- 1-2 ķiploka daiviņas
- 300-350 g tītara gaļas
- malta paprika pēc garšas
Pagatavošana
- Tītara gaļu mērcē sālsūdenī 2 stundas, ūdenim jābūt sālītam, bet, ne rūgtam!
- Malto papriku samaisa ar sāli, pipariem, dažiem pilieniem augu eļļas - putriņas konsistencē.
- Pēc noteiktā laika, gaļu izņem, nosusina, pilda ar ķiploku šķēlītēm, apviļā maltās paprikas maisījumā, liek veidnē, kas izklāta ar foliju.
- Krāsni uzkarsē 250°C temperatūrā, cep 15 minūtes.
- Pēc 15 minūtēm krāsni izslēdz, bet gaļu atstāj nostāvēties krāsnī, vēl 2 stundas.
- Krāsns durtiņas atvērt nedrīkst!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!