Sastāvdaļas
- 1 tītara fileja
- 2 vidēja lieluma sīpoli
- 1,5 vidēja lieluma burkāni
- 2/3 vidēji liela redīsa
- 2 paprikas
- rīsu nūdeles
- Teriaki mērce
- augu eļļa
- sāls, pipari, malta paprika, malti čili pipari
Pagatavošana
- Sīpolus sagriež pusgredzenos, cep vokpannā, karstā augu eļļā.
- Burkānus sagriež salmiņos.
- Sīpolus cep tik ilgi, kamēr tie kļūst caurspīdīgi, pievieno burkānus, cep 5-7 minūtes.
- Pievieno salmiņos sagrieztas paprikas, redīsus, turpina cept 5 minūtes, pievieno sagrieztu tītara gaļu.
- Visu cep uz vidējas uguns, maisot, kamēr gatava ir tītara gaļa.
- Rīsu nūdeles izvāra atsevišķi, tad liek vokpannā, pievieno Teriaki mērci, pagaršo, ja nepieciešams, pievieno sāli, piparus, čili.
- Pastāvīgi maisot, turpina gatavot 3-4 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!