Tītara fileja ar rīsu nūdelēm, dārzeņiem un Teriaki mērci

Tītara fileja ar rīsu nūdelēm, dārzeņiem un Teriaki mērci Foto: Tītara fileja ar rīsu nūdelēm, dārzeņiem un Teriak

Sastāvdaļas

  • 1 tītara fileja
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • 1,5 vidēja lieluma burkāni
  • 2/3 vidēji liela redīsa 
  • 2 paprikas
  • rīsu nūdeles
  • Teriaki mērce
  • augu eļļa
  • sāls, pipari, malta paprika, malti čili pipari

Pagatavošana

  1. Sīpolus sagriež pusgredzenos, cep vokpannā, karstā augu eļļā.
  2. Burkānus sagriež salmiņos.
  3. Sīpolus cep tik ilgi, kamēr tie kļūst caurspīdīgi, pievieno burkānus, cep 5-7 minūtes. 
  4. Pievieno salmiņos sagrieztas paprikas, redīsus, turpina cept 5 minūtes, pievieno sagrieztu tītara gaļu.
  5. Visu cep uz vidējas uguns, maisot, kamēr gatava ir tītara gaļa.
  6. Rīsu nūdeles izvāra atsevišķi, tad liek vokpannā, pievieno Teriaki mērci, pagaršo, ja nepieciešams, pievieno sāli, piparus, čili.
  7. Pastāvīgi maisot, turpina gatavot 3-4 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes