Sastāvdaļas
- 10 olas
- 200 g cukura
- 200 g miltu
- sarīvēta citrona miziņa
- ievārījums
- skaidiņās sagriezti svaigi augļi un ogas
- grauzdēti rieksti
Pagatavošana
- Olu dzeltenumus ar cukuru un garšvielām saputo, pieliek miltus un saputotus olu baltumus.
- Plāti ieklāj cepamo papīru, uz kura lej sagatavoto mīklu apmēram 1 cm biezā kārtā.
- Cep nelielā karstumā.
- Biskvītu vēl siltu pārklāj ar sarīvētiem augļiem, kas iejaukti ievārījumā (marmelādē), satin veltnī.
- Aukstu biskvītu vairs nevar satīt - tas plaisā.
- Vel siltu pārkaisa ar pūdercukuru, sasmalcinātiem grauzdētiem riekstiem un rotā ar augļu, ogu gabaliņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!