Sastāvdaļas
- 500 ml trekna saldā krējuma
- 30 g rīvētas šokolādes
- dāmu pirkstiņi
- 250 g „Mascarpone” siera
- 300 ml karsta espresso
- 50 ml vīna
- 3 tējkarotes kakao pulvera
- 3 tējkarotes pūdercukura
Pagatavošana
- Saldo krējumu, „Mascarpone” sieru, pūdercukuru un vīnu saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
- Dāmu pirkstiņus samērcē kafijā un izkārto kūkas formā.
- Klāj pār „Mascarpone” siera masu, pārkaisa ar šokolādi.
- Atkārto darbības līdz visas sastāvdaļas izliktas.
- Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī uz 4 stundām.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao pulveri.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!