Tilapija ar ķiplokiem un citronu

Tilapija ar ķiplokiem un citronu Foto: Tilapija ar ķiplokiem un citronu

Sastāvdaļas

  • 1 tilapijas fileja
  • 3 citrona šķēlītes
  • šķipsniņa ķiploku pulvera
  • sviests
  • sakapāti pētersīļi vai dilles
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  2. Zivs fileju nosusina ar papīra salveti vai dvieli, uzber sāli un pārkaisa ar ķiploku pulveri.
  3. Fileju ietin folijā, liek veidnē, sviestu sagriež gabaliņos un liek uz filejas.
  4. Cep 15-20 minūtes.
  5. Pēc noteiktā laika citrona šķēlītes liek uz zivs filejas, foliju atver, turpina cept 5-7 minūtes. 
  6. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem, brokoļiem un zaļajām pupiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes