Sastāvdaļas
- 2 šķēles filejas (katra 150 g)
- sāls
- malti baltie pipari
- 2 - 4 tomāti
- 2 ēdamkarotes miltu
- 3 ēdamkarotes tauku
- 1/8 l gaļas buljona
- 1/16 l skābā krējuma
Pagatavošana
- Gaļu noskalo, nosusina un saplacina. Uzkaisa sāli, piparus.
- Uz katras šķēles uzliek vienu vai divus stingrus tomātus, satin un sastiprina ar koka irbulīšiem.
- Veltnīšus apviļā miltos, apcep no visam pusēm brūnus un pielej karstu buljonu.
- Katliņam uzliek vāku. Veltnīšus sautē apmēram 5 minūtes.
- Pieliek skābu krējumu, sāli un piparus.
Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kartupeļu biezeni.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!