Teļa gaļas sautējums ar kartupeļiem

Teļa gaļas sautējums ar kartupeļiem Foto: Teļa gaļas sautējums ar kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 300 g teļa gaļas
  • 6 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1/2 glāzes piena
  • 2 olas
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež nelielos gabalos un samaļ gaļasmašīnā.
  2. Sīpolus sagriež pusgredzenos, kartupeļus - šķēlītēs.
  3. Pannā izkausē sviestu un apcep gaļu ar sīpoliem.
  4. Pievieno tomātu pastu, sāli, piparus un samaisa.
  5. Citā pannā apcep kartupeļus.
  6. Karstumizturīga traukā kārtām liek apceptos kartupeļus un gaļu.
  7. Pienu sakuļ ar olām un pārlej sautējumam.
  8. Cep līdz 180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 10 - 15 minūtes.
  9. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes