Teļa gaļas sautējums ar dārzeņiem

Teļa gaļas sautējums ar dārzeņiem Foto: Teļa gaļas sautējums ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 500 g teļa gaļas
  • 1-2 sīpoli
  • 1-2 sālīti gurķi
  • 6-8 kartupeļi
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • 1-2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • lauru lapa
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Teļa gaļu noskalo, nosusina, sagriež salmiņos, liek sautējamā katlā, uzsildītā augu eļļā, apcep.
  2. Pievieno plānos pusgredzenos sagrieztus sīpolus, maisot cep, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi.
  3. Pievieno tomātu pastu, pielej mazliet ūdens, sautē, katlam uzliekot vāku, kamēr gaļa gatava. 
  4. Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, cep pannā, sakarsētā augu eļļā, gandrīz gatavus.
  5. Gurķus sagriež šķēlītēs.
  6. Katlā pie gaļas liek kartupeļus, gurķus, pieber sāli, piparus pēc garšas.
  7. Pievieno lauru lapu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, visu samaisa un uz lēnas uguns sautē, kamēr gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes